De här goda chokladtryfflarna bakade jag förra veckan, de innehåller lite muscovado socker som ger en svag lakritssmak. Jag ska experimentera lite mer med receptet för att få mer lakritssmak och sen lägger jag upp receptet här. :)
Det är sockret har jag aldrig hört talas om, men jag älskar ju lakrits så jag fick läsa mer om det på internet. Det finns tydligen både mörkt och ljust. Vilket använde du? Jag får läsa receptet när du har experimenterat färdigt.
Jag ser fram emot dina experiment, du vet att jag älskar lakrits så jag kommer förmodligen att äta alla...Puss mamma
SvaraRaderaDet är sockret har jag aldrig hört talas om, men jag älskar ju lakrits så jag fick läsa mer om det på internet. Det finns tydligen både mörkt och ljust. Vilket använde du? Jag får läsa receptet när du har experimenterat färdigt.
SvaraRaderaCamillas Foto: Det får du så gärna göra :)
SvaraRaderaAnna of Dallas: Jag använde mörkt socker :)